Εταίροι του Agri.AWARE

MLS

MLS

Η MLS ιδρύθηκε το 1989 στη Θεσσαλονίκη και τον Οκτώβριο του 1995 μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρία. Οι τεχνολογικοί τομείς στους οποίους επικεντρώνεται, κατά κύριο λόγο, το ερευνητικό ενδιαφέρον της εταιρίας, επενδύοντας, ανελλιπώς από την ίδρυσή της, σε δράσεις έρευνας και ανάπτυξης είναι: Συστήματα πλοήγησης, συστήματα φωνητικών τεχνολογιών, αναγνώριση φωνής και φυσικού λόγου κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EFB

EFB

Η εταιρεία Engineers for Business, με έδρα της τη Θεσσαλονίκη, δημιουργήθηκε για να αποτελέσει έναν ολοκληρωμένο συνεργάτη στην παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας και ολοκληρωμένων εφαρμογών και προϊόντων που συνδέονται με την επιχειρηματικότητα, τη μηχανική και τη βιωσιμότητα, στους τομείς της Πρωτογενούς Παραγωγής, των Εφοδιαστικών Αλυσίδων και του Περιβάλλοντος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ERGOPLANNING

Ergoplanning

Η Ergoplanning Ε.Π.Ε. είναι μια σύγχρονη εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, πιστοποιημένη δομή γεωργικών συμβούλων και πιστοποιημένος φορέας υποδοχής αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης, που δραστηριοποιείται από το 2001 στον τομέα της ολοκληρωμένης τεχνικοοικονομικής υποστήριξης αγροτικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων καθώς και δημόσιων οργανισμών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΙΓΡΙΤΑΣ

Βιοενέργεια Νιγρίτας

Η ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΙΓΡΙΤΑΣ Α.Ε. έχει υλοποιήσει έναν από τους πλέον σύγχρονους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας από βιοαέριο στη περιοχή της Νιγρίτας Σερρών. Η μονάδα βιοαερίου αξιοποιεί ζωικά απόβλητα, αγροβιομηχανικά απόβλητα και ενεργειακές καλλιέργειες τα οποία μέσω της αναερόβιας χώνευσης και μια μηχανής ΣΗΘ παράγουν 999 kW ηλεκτρικής ενέργειας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε μας:
Μετάβαση στο περιεχόμενο